SRD 4.000 aan alcoholische dranken buitgemaakt

Een ondernemer deed afgelopen maandag aangifte van diefstal van een groot aantal whisky soorten ter waarde van SRD 4.000. In de nacht van zondag 7 op maandag 8 oktober was er in zijn opslagplaats ingebroken.

Een getuige verklaarde dat hij de 34-jarige drugsverslaafde Vincent M. met enkele whisky soorten zag, die hij afstond aan ene Osie. Op aanwijzing van de getuige werd het adres van de 49-jarige Jerrel O. alias Osie aangedaan. In de inrit van Jerrel stond er een voertuig geparkeerd, dat werd klemgereden. Bij controle in de auto werd in de kofferbak drie verschillende flessen whisky aangetroffen.

Osie verklaarde de flessen whisky te hebben gehad van Vincent, die vervolgens werd aangehouden. Hij beweert de flessen whisky te hebben gehad van ene Top Cat en Lange en niets van de inbraak af weet.

Vincent is in verzekering gesteld, terwijl Osie na verhoor werd heengezonden. De politie onderzoekt wie Top Cat en Lange zijn.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up