Smoorverliefde Surinaamse lerares stalkt 19- jarige Nederlandse jongeman

GFC NIEUWS- Een Surinaamse lerares die werkzaam is op een school in Paramaribo is al enkele weken bezig met verregaande stalkingsactiviteiten. De leerkracht kan het niet verwerken dat haar online liefdesrelatie met een 19- jarige Nederlandse jongen is beëindigd.

De vrouw kwam vorig jaar via het internet in contact met de tiener waarna er onderling dagelijks romantische berichten online werden uitgewisseld. De twee gingen daarbij zo ver dat ze elkaar ook talrijke zeer pikante foto’s opstuurden.

Het slachtoffer dat in Haarlem, Nederland woont, vertelt aan een correspondent van GFC Nieuws dat de vrouw op een gegeven moment extreem obsessief gedrag vertoonde. Ze werd onder meer zeer agressief als hij niet gauw genoeg reageerde op haar berichten en begon hem honderden keren per dag te bellen. Dit gedrag was voor hem de reden om de online liefdesrelatie te beëindigen.

“Nu dreigt ze binnenkort naar Nederland te komen. Ik moet mij dan helemaal beschikbaar stellen voor haar. Indien ik daar niet aan meewerk, zal ze mijn foto’s op het internet plaatsen”, aldus de tiener.

Het slachtoffer probeert nu via de media de stalkster op andere gedachten te brengen en zal indien nodig ook toestemming geven om haar naam openbaar te maken.

GFC Nieuws heeft zondag echter zelf telefonisch contact opgenomen met de lerares voor haar zijde van het gebeuren. Na een schrikreactie weigert ze diep op de zaak in te gaan en wenst niet dat deze liefdeskwestie in het nieuws komt. De stalkster heeft vervolgens expliciet aangegeven dat ze de tiener voortaan met rust zal laten.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up