Slachtoffer Javaweg twee keer overreden door bromfietsers

De 49-jarige Iwan Tekemang werd woensdagmorgen twee keer overreden door bromfietsers aan de Javaweg, meldt de PR van het KPS vandaag.

Nadat hij door de eerste bromfietser werd aangereden, kwam hij op de rijbaan te vallen waarna de tweede bromfietser over hem reed.

Inmiddels is de tweede bromfietser en zijn duorijder door de politie van Lelydorp achterhaald en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat in deze om de 15-jarige S.M. Hij bestuurde de bromfiets van de 31-jarige Fabian L. die als duorijder op de bromfiets zat.

Nadat S.M. over Tekemang had gereden, viel het tweetal met de bromfiets op de weg. Zij pakten vervolgens de bromfiets op en vervolgden hun weg zonder om hulp aan te bieden.

De politie is nog op zoek naar de bromfietsbestuurder die Tekemang als eerste heeft aangereden. Informatie die kan leiden tot het achterhalen van die bromfietser, kan worden doorgespeeld aan de politie van Lelydorp op de telefoonnummers 0366116 en 0366785 of het Command Centrum van de politie op het telefoonnummer 115.

Fabian L. is overgedragen aan de Militaire Politie, omdat hij van beroep militair is. Deze zaak zal de politie samen met de Militaire Politie onderzoeken.

Hangende het onderzoek is de bromfiets van Fabian door de politie in beslag genomen.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up