Sjouwer opgesloten voor mishandeling bewaker op luchthaven Zanderij

Ricardo D. werd op 10 mei door de politie van het ressort Zanderij aangehouden voor mishandeling.

Ricardo is een hosselaar. Samen met anderen doet hij sjouwerwerk op de luchthaven. Dat houdt in dat zij reisbagage van passagiers sjouwen tegen een vergoeding. Op een bepaald moment deden passagiers hun beklag dat spullen uit hun reisbagage waren ontvreemd.

Leden van de bewakingsdienst op de luchthaven spraken de sjouwers aan om zich niet schuldig te maken aan diefstal.

Ricardo viel een bewaker  die hem daarover aansprak met een scherp voorwerp aan. De bewaker raakte gewond aan zijn arm.

Een collega van die bewaker kwam tussenbeide en kon erger voorkomen. Voordat de verdachte kon worden aangehouden, maakte hij zich uit de voeten.

Ricardo was echter niet klaar met de zaak, want hij wachtte de bewaker na werktijd op en viel die weer aan met een scherp voorwerp. Die aanval vond plaats buiten het luchthavencomplex op de openbare weg.

De bewaker, die zich op een bromfiets verplaatste, viel van het voertuig, waarna Ricardo wegliep.

Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Ricardo. Hij werd opgespoord en in verzekering gesteld.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up