Seriemoordenaar vermoordt zeven vrouwen en meisjes en dumpt lichamen in meer

Het eiland Cyprus is al enkele weken in de ban van een seriemoordenaar die heeft bekend dat hij zeven vrouwen en meisjes heeft vermoord.

Het gaat merendeels om vrouwen uit de Filipijnen. De politie heeft intussen de lichamen van 5 vrouwen gevonden in een meer. Er wordt nog gezocht naar de lichamen van een vrouw en een meisje.

De seriemoordenaar is een 35-jarige legerkapitein die de slachtoffers heeft ontmoet via datingsites. Zijn naam wordt niet prijsgegeven. De moorden kwamen aan het ligt, nadat menselijke resten in een meer werden gevonden.

De eerste moord dateert uit 2016. Een moeder en haar dochter uit Roemenië waren zijn eerste slachtoffers. De overige vrouwen, allen uit de Filipijnen, zijn in augustus 2018 vermoord.

Tijdens het onderzoek kwam de seriemoordenaar in beeld. Volgens critici zou de politie in het begin niets hebben gedaan met informatie over de verdwijning van de vrouwen, omdat het om buitenlanders ging die onder slechte omstandigheden leefden.

Intussen heeft de minister van Justitie op Cyprus ontslag genomen, vanwege dit schandaal.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up