Seriemoordenaar vermoordt zeven vrouwen en meisjes en dumpt lichamen in meer

Het eiland Cyprus is al enkele weken in de ban van een seriemoordenaar die heeft bekend dat hij zeven vrouwen en meisjes heeft vermoord.

Het gaat merendeels om vrouwen uit de Filipijnen. De politie heeft intussen de lichamen van 5 vrouwen gevonden in een meer. Er wordt nog gezocht naar de lichamen van een vrouw en een meisje.

De seriemoordenaar is een 35-jarige legerkapitein die de slachtoffers heeft ontmoet via datingsites. Zijn naam wordt niet prijsgegeven. De moorden kwamen aan het ligt, nadat menselijke resten in een meer werden gevonden.

De eerste moord dateert uit 2016. Een moeder en haar dochter uit Roemenië waren zijn eerste slachtoffers. De overige vrouwen, allen uit de Filipijnen, zijn in augustus 2018 vermoord.

Tijdens het onderzoek kwam de seriemoordenaar in beeld. Volgens critici zou de politie in het begin niets hebben gedaan met informatie over de verdwijning van de vrouwen, omdat het om buitenlanders ging die onder slechte omstandigheden leefden.

Intussen heeft de minister van Justitie op Cyprus ontslag genomen, vanwege dit schandaal.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up