Seriemoordenaar vermoordt zeven vrouwen en meisjes en dumpt lichamen in meer

Het eiland Cyprus is al enkele weken in de ban van een seriemoordenaar die heeft bekend dat hij zeven vrouwen en meisjes heeft vermoord.

Het gaat merendeels om vrouwen uit de Filipijnen. De politie heeft intussen de lichamen van 5 vrouwen gevonden in een meer. Er wordt nog gezocht naar de lichamen van een vrouw en een meisje.

De seriemoordenaar is een 35-jarige legerkapitein die de slachtoffers heeft ontmoet via datingsites. Zijn naam wordt niet prijsgegeven. De moorden kwamen aan het ligt, nadat menselijke resten in een meer werden gevonden.

De eerste moord dateert uit 2016. Een moeder en haar dochter uit Roemenië waren zijn eerste slachtoffers. De overige vrouwen, allen uit de Filipijnen, zijn in augustus 2018 vermoord.

Tijdens het onderzoek kwam de seriemoordenaar in beeld. Volgens critici zou de politie in het begin niets hebben gedaan met informatie over de verdwijning van de vrouwen, omdat het om buitenlanders ging die onder slechte omstandigheden leefden.

Intussen heeft de minister van Justitie op Cyprus ontslag genomen, vanwege dit schandaal.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up