Seks op piramide: ‘Je zou in de gevangenis moeten rotten’

 

 

Egyptenaren zijn woedend op een Deens stelletje, dat stiekem de Piramide van Cheops beklom en op het hoogtepunt foto’s en video’s maakten waarop zij de liefde lijken te bedrijven. Egyptische autoriteiten eisen zware straffen.

Dat de daad van Andreas Hvid (23) bij velen niet in goede aarde viel, is een understatement. Zelfs zijn eigen landgenoten vielen hem aan: “Je bent een idioot. Te pissen over de cultuur en geschiedenis van een land. Je zou in de gevangenis moeten rotten,” reageerde een Deen.

Hvid is gespecialiseerd in naaktfoto’s op ongebruikelijke locaties. De piramide als fotolocatie leek hem dan ook een goed idee.

De 139 meter hoge Grote Piramide van Gizeh (ook bekend als de Piramide van Khufu of de Piramide van Cheops) is de oudste en grootste van de drie piramides in het piramidecomplex van Gizeh. Het is de oudste van de zeven klassieke wereldwonderen en de enige die grotendeels intact is gebleven.

Niet iedereen is ervan overtuigd dat Hvid de piramide echt beklommen heeft. Dat zou niet alleen illegaal zijn, de omgeving wordt vooral ’s avonds ook zwaar bewaakt. Egypte heeft twee personen gearresteerd die het Deense koppel geholpen zouden hebben hun act uit te voeren.

Foto: Andreas Hvid  

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up