Seks op piramide: ‘Je zou in de gevangenis moeten rotten’

 

 

Egyptenaren zijn woedend op een Deens stelletje, dat stiekem de Piramide van Cheops beklom en op het hoogtepunt foto’s en video’s maakten waarop zij de liefde lijken te bedrijven. Egyptische autoriteiten eisen zware straffen.

Dat de daad van Andreas Hvid (23) bij velen niet in goede aarde viel, is een understatement. Zelfs zijn eigen landgenoten vielen hem aan: “Je bent een idioot. Te pissen over de cultuur en geschiedenis van een land. Je zou in de gevangenis moeten rotten,” reageerde een Deen.

Hvid is gespecialiseerd in naaktfoto’s op ongebruikelijke locaties. De piramide als fotolocatie leek hem dan ook een goed idee.

De 139 meter hoge Grote Piramide van Gizeh (ook bekend als de Piramide van Khufu of de Piramide van Cheops) is de oudste en grootste van de drie piramides in het piramidecomplex van Gizeh. Het is de oudste van de zeven klassieke wereldwonderen en de enige die grotendeels intact is gebleven.

Niet iedereen is ervan overtuigd dat Hvid de piramide echt beklommen heeft. Dat zou niet alleen illegaal zijn, de omgeving wordt vooral ’s avonds ook zwaar bewaakt. Egypte heeft twee personen gearresteerd die het Deense koppel geholpen zouden hebben hun act uit te voeren.

Foto: Andreas Hvid  

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up