Schotse politie eist zuivelverbod bij hamburgerreus

Redactie GFC Nieuws — Of ze voorlopig even geen ijsjes wilden verkopen. Ook geen milkshakes, vroeg de politie aan de McDonald’s in de Schotse hoofdstad Edinburg. Hun verzoek had alles te maken met het bezoek van politicus Nigel Farage aan de stad. De politie was bang dat hij door demonstranten overgoten zou worden met zuivelproducten van de hamburgergigant.

De voormalige leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij (UKIP) was op een campagnebijeenkomst voor de Europese verkiezingen, op enkele honderden meters van de fastfoodketen.

Andere rechtse politici hadden eerder een milkshakedouche ondergaan en de agenten wilden Farage-haters vóór zijn met een ijsjesverbod.

Ook de Britse krant The Sun had opgevangen dat er plannen waren voor een “milkshakeprotest”.

McDonald’s voldeed aan het verzoek, ondanks de forse extra omzet die zo’n actie had kunnen betekenen.

Delen:

Meer nieuws

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:
Scroll Up