Schoten gelost op voertuig aan de Tomatenweg

Ene Rasta heeft donderdagmorgen schoten gelost het voertuig van een man in de Tomatenweg te Calcutta in het district Saramacca. Volgens Marvin H. heeft Rasta tot twee maal toe met een vuistvuurwapen geschoten op zijn voertuig.

Rasta en een neef waren op de locatie voor het bezichtigen van een mini-tractor en een mini-graafmachine. Marvin is de eigenaar van de tractor en de graafmachine.

Volgens verklaring van Marvin raakte hij op een bepaald moment in een woordenwisseling met Rasta toen hij die duidelijk maakte dat hij zijn machines niet voor hem wilde verkopen.

Rasta werd boos, haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde en loste twee schoten op zijn voertuig. Daarna verliet hij de locatie in een witgelakte personenauto van het merk en Toyota Crown.

De carrosserie van de auto van het slachtoffer vertoont kogelinslagen. Rasta wordt door de politie opgespoord.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up