Schokkende fot illustreert hoe drugs verschijning vrouw (53) transformeerde

GFC NIEUWS-Diepe rimpels over het gehele gezicht van een vrouw en met diep gezonken wangen tot op het bot – dit is het schokkend beeld dat de effecten van drugsmisbruik illustreert.

De foto van Lynley Graham’s, die 18 maanden werd ingesloten vanwege drugsdelicten, is vrijgegeven door de politie.

Graham had heroïne en cocaïne in haar bezit en werd aangeklaagd voor het bezitten van categorie A drugs, met de intentie om die te verhandelen.

Nadat de politie van Humberside in het noorden van Engeland de foto’s plaatste op hun Facebookpagina, begonnen gebruikers gauw te discussiëren over de versleten verschijning van de 53-jarige vrouw.

Voor – en na foto’s tonen een opvallende fysieke transformatie.
Iemand zei: “Ik ben 64 en ik zie er veel jonger uit dan haar. Misschien is dit een les of waarschuwing over de gevolgen voor je huid bij drugsmisbruik?”

Een andere gebruiker voegde eraan toe: “Laten wij maar hopen dat sommige jongeren naar haar kijken en inzien wat een leven van drugs doet behalve dat volledige families worden vernietigd.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Tumor van 5,5 kg verwijderd uit maag man

GFC NIEUWS- Een man die ging naar de spoedeisende hulp met ernstige maagpijn moest in allerijl worden geopereerd toen een gigantische tumor werd gespot. Zie…

Delen:

Kraken van nek kan lijden tot beroerte

GFC NIEUWS- Hoewel het kraken van je nek een vrij onschuldige handeling is, kan het in zeldzame gevallen voor ernstige problemen zorgen. Zie ook een…

Delen:
Scroll Up