SCHOKKEND: 15- jarig meisje uit Paramaribo verzint dodelijke kanker te hebben

Een 15- jarig meisje uit Paramaribo heeft dit jaar een groep vriendinnen ruim twee weken in de veronderstelling gelaten een dodelijke vorm van kanker te hebben. Via een besloten Whatsapp groep lanceerde de tiener haar vreselijke boodschap: ze zou niet lang meer te leven hebben. Medische specialisten hadden bij haar een onbehandelbare vorm van deze zeer ernstige ziekte ontdekt.

Een moeder van een van de vriendinnen binnen de app- groep die het schokkende nieuws geloofde, zegt aan GFC Nieuws dat haar dochter dagenlang kapot was van het onheilspellend app- bericht.

“Mijn dochter heeft gehuild en kon nachtenlang niet goed slapen. Ook haar vriendinnen waren zeer aangeslagen. Het plan was opgevat om desnoods geld in te zamelen en iets leuks te doen voor de “doodzieke”. Nu blijkt echter dat ze kerngezond is”, aldus de moeder.

De tiener viel na ruim twee weken door de mand, nadat haar vriendinnen diepgaande vragen hadden gesteld over het ziekenhuis en haar behandelaars. Op een gegeven moment beweerde de “doodzieke” dat de doktoren plotsklaps aan haar hadden gezegd dat ze is genezen. Dit wekte vervolgens bevreemding op. Een dag later gaf de tiener onder  druk eerlijk toe dat ze nooit kanker heeft gehad.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up