Schietstoel vliegt met passagier uit vliegtuig, burger zwaargewond

Redactie GFC Nieuws — Een 64-jarige burgertechnicus raakte woensdag in Frankrijk ernstig gewond toen hij tijdens de start van een gevechtsvliegtuig uit het toestel werd geschoten. Hij werd met zwaar rugletsel opgenomen in een ziekenhuis.

Het bizarre ongeluk gebeurde met een Rafale B gevechtsvliegtuig van de Franse luchtmacht.

Tijdens de start op de Saint-Dizier luchtmachtbasis in Noord-Frankrijk werd zijn schietstoel op onbekende wijze geactiveerd. Het toestel steeg op voor een routine oefenvlucht.

De piloot kon de jet kort daarna veilig aan de grond zetten. Zelf liep hij lichte verwondingen aan zijn hand op toen de overkapping van het vliegtuig open ging.

De toestand van de technicus is stabiel. Problemen met de schietstoel zijn naar verluidt uiterst zeldzaam; de Gendarmerie de l’Air en het Franse Bureau voor Veiligheid van de Staatsluchtvaart (BEA-E) begonnen een onderzoek om na te gaan hoe het incident kon plaatsvinden.

Foto: Wikipedia

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up