Sari Nagar opent filiaal in Nederland

De bekende Surinaamse Indiase kledingszaak Sári Nagar heeft een filiaal geopend in Nederland. Deze is gevestigd in het winkelcentrum In de Boogard van de stad Rijswijk. “Veertig procent van onze klanten zijn Surinamers van Hindoestaanse afkomst die in Nederland wonen en werken. Dat heeft gemaakt dat we in dit land ook een filiaal wilden”, vertelt eigenaar Anil Rahmitdoebe.

“De Indiase modewereld groeit enorm buiten de grenzen van India en diaspora landen. Ook in Nederland is dat te merken. Wat Sári Nagar Nederland zal doen uitschieten, is de kleurrijke collectie en presentatie. Hiervoor worden kosten noch moeite bespaard”, vult hij aan.

Sári Nagar (1998), gespecialiseerd in Hindoestaanse bruidskleding, is onderdeel van de grote Combé Marktgroep, die al 40 jaar bestaat.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up