Sanitaire faciliteit bij rotonde Wijdenboschbrug

Windtrip heeft na een initiatief van Henk Herrenberg de sanitaire faciliteit te Beekhuizen, rotonde Wijdenboschbrug gebouwd in het kader van de Dag der Inheemsen en 128 jaar Javaanse Immigratie.

Herrenberg gaf bij de opening aan dat hij sinds kort woont te Tamanredjo en opmerkt dat velen die gebruik maken van de Oost-Westverbinding richting Paramaribo altijd een sanitaire stop maken te Beekhuizen. Echter was er geen degelijke sanitaire voorzieningen en kreeg de omgeving o.a. te maken met wildplassen met alle gevolgen van dien. Windtrip heeft in het kader van haar maatschappelijk verantwoord ondernemen, positief gereageerd op een verzoek.

De overdracht werd gedaan aan districtscommissaris Mike Nerkust die aangaf blij te zijn met de geste en het initiatief. Hij gaf verder aan dat in het natraject de directeur van SWM en Dienst Elektrificatie overleg zal worden gepleegd voor aanleg van stroom en water en dat er verder gewerkt zal worden aan het verfraaien van de omgeving. De dc deelde mee dat het in de bedoeling ligt nog meer sanitaire faciliteiten op te zetten. Hij doet een dringend beroep op de omgeving om er ook zelf zorg voor te dragen dat deze faciliteit wordt onderhouden.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up