Samenwerking Nieuwe Stijl KTPI met stichting Aanvaardbaar

Nieuwe Stijl KTPI (NSK) organiseerde zondag in samenwerking met stichting Aanvaardbaar een activiteit in Nieuw Nickerie.

Op deze dag maakte de stichting de deuren van haar kantoor open. De doelstelling van Aanvaardbaar is om o. a de kleine rijstverbouwers te ondersteunen met betaalbare inputs, innovatieve teelttechnieken en aanvaardbare afzetprijzen.

Hiertoe is stichting Aanvaardbaar een samenwerking aangegaan met NSK om zodoende gezamenlijk te werken aan een versnelde ontwikkeling en verhoogde productie van de kleine rijstbouw in Nickerie.

Ook is er een trainingscentrum geopend waar ICT-trainingen zullen worden gegeven en andere relevante cursussen. De opening van het kantoor werd gevierd met een streetparty.

Verder is door Aanvaardbaar op verzoek van de kleine rijstverbouwers een coöperatie opgericht. Deze coöperatie houdt kantoor in het centrum van Aanvaardbaar en is dagelijks te bereiken.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up