‘s Lands Hospitaal bedankt voor Mc Happy Day

‘s Lands Hospitaal bedankt eenieder die heeft meegewerkt en bijgedragen aan een succesvolle organisatie van de Mc Happy Day van Mc Donald. Met deze actie is de fastfood-keten in staat om het Ouderkamer project in ‘s Lands Hospitaal te blijven ondersteunen.

Het betreft het onderhouden van de kamer, maar ook het bijdragen in de kosten als ouders niet in staat zijn zelf te betalen om bij hun ziek kind te kunnen blijven om het genezingsproces positief te helpen beïnvloeden.

In het kader van die activiteit is het personeel van de Kinderafdeling afgelopen vrijdag zelf in de weer geweest bij Mc Donald Spanhoek om de verkoopactie te ondersteunen, waarbij een deel van de opbrengsten terugvloeit naar het potje bestemd voor het Ouderkamerproject. Om dit heugelijk feit een tintje te geven is de afdeling voor deze hele week versierd met ballonnen van Mc Donald.(GFC)

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up