Ruim US$ 66.000 aan sieraden en honderden muntjes uit maag vrouw verwijderd

GFC NIEUWS-Artsen hebben honderden muntjes en sieraden met een waarde van ruim US$ 66.000 uit de maag van een vrouw verwijderd.

Runi Khatun, 22, werd op 16 juli zeer verzwakt met spoed gebracht naar het ziekenhuis, nadat ze steeds overgaf.

Verbijsterde artsen in het westen van Bengal, India, ontdekten tijdens een scan dat de jonge vrouw honderden items in haar maag had, onder meer: 69 kettingen, 80 oorbellen, tientallen munten, 11 neusringen, vijf voetkettingen en een horloge.

De moeder van Runi zegt dat haar dochter werd geconfronteerd toen de gouden sieraden thuis verdwenen. De vrouw had echter geen idee dat haar dochter de items slikte.

De munten die Runi ingeslikt heeft, komen waarschijnlijk uit de winkel van de broer.

Ranu huilde altijd wanneer ze geconfronteerd werd, maar ze gaf nooit toe dat ze items slikte, zegt de moeder. Voordat ze naar het ziekenhuis werd gehaald, had de familie diverse artsen bezocht, maar haar gezondheid werd slechter.

In het ziekenhuis moest Ranu 5 liters bloed worden toegediend, voordat ze kon worden geopereerd.

Tijdens de operatie, die een uur en 15 minuten duurde, werd ongeveer 1,6 kg metaal verwijderd.

Haar gezondheidssituatie is nu stabiel, zeggen de artsen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up