Ruim 130 bedrijven doen mee aan United Business and Trade Fair

Ongeveer 130 bedrijven, instituten en organisaties doen mee aan de United Caribbean Business and Trade Fair (UCBF), het grootste business-to-business-event van het jaar. Opmerkelijk is dat deze keer 23 buitenlandse bedrijven vertegenwoordigd zijn. Hoewel het streven was om dit jaar 180 exposanten te faciliteren, waaronder 50 uit het buitenland, is het doel om meer exposanten dan voorheen aan te trekken toch bereikt.

De officiële opening van de wordt vrijdag in de KKF Hal verricht door minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. De minister zal ook een presentatie houden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname (INVESTSUR).

In vergelijking met 2017 is er, qua exposanten, sprake van ruim 30% groei. Daarnaast zullen er dit jaar ook 11 seminars gehouden worden.

Het thema van de UCBF is: Connectivity! Alleen door partnerschappen te sluiten en meer interactie tussen zakenlieden en bedrijven op gang te brengen, nationaal en internationaal, zal de financieel-economische ontwikkeling van Suriname naar het volgend niveau getild kunnen worden. Dit zal vooral tijdens de seminars aan de orde komen en benadrukt worden door deskundigen die connectivity in een duurzaam beleid hebben gegoten.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up