Rugpijn, hoofdpijn, kniepijn, nekpijn en andere klachten nu goed te behandelen met DLPA

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Personen in Suriname met rugklachten, hoofdpijn, migraine, knieklachten, nekklachten, schouderproblemen, pijn in de heupen of benen, tintelingen en soortgelijke lichamelijke klachten, kunnen het beste kiezen voor een natuurlijke oplossing in plaats van pijnstillers.

Volgens de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke is de DLPA- behandeling uit Duitsland momenteel de meest effectieve behandelmethode om klachten op een natuurlijke wijze weg te nemen of in ieder geval sterk te verminderen.

De DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 wordt uitgevoerd, heeft volgens de topexpert een zeer positieve invloed op het lichaam en kan doeltreffend worden ingezet bij velerlei klachten. De prijs van SRD 25,- per behandeling van een uur is betaalbaar voor de meeste mensen.

“Ik adviseer een ieder met zulke klachten de DLPA- behandeling, omdat die zeer goed helpt en bovendien zorgt voor meerdere gunstige effecten”, stelt Clarke.

DLPA HELPT BIJ DIVERSE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling bijzonder effectief bij de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, stress en andere klachten.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140 of klikken op deze link voor meer details> CONSTANTIN NATUURLIJKE BEHANDELINGEN

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up