Ron Brekelmans beschermheer Vrienden van Saramacca

Ron Brekelmans, politicus uit Hoogvliet, is ingaande 17 mei voor de duur van 4 jaar benoemd tot beschermheer van Vrienden van Saramacca.

Op 28 mei vond de beëdiging plaats in Hoogvliet, Nederland. Brekelmans is zeer betrokken bij de Surinaamse gemeenschap en heeft een enorme staat van dienst, zegt Anand Isrie, voorzitter van Vrienden van Saramacca.

“Tijdens mijn presentatie van de plannen voor de kinderen uit Saramacca was het Isrie heel snel duidelijk dat Brekelmans zijn hart op de juiste plaats heeft voor de Surinaamse gemeenschap”.

Brekelmans heeft alle initiatieven met als doel verbetering van de ontwikkelingsrelatie tussen Rotterdam en Suriname, steeds ondersteund. Hij vindt het dan ook een bijzondere eer om deze functie te bekleden, temeer daar de Surinaamse gemeenschap tot de grootste niet-Westerse groep in Hoogvliet behoord.

Deze groep doet het heel goed in Hoogvliet. “Ik hoop dat ik als beschermheer een kleine bijdrage kan leveren aan de kinderen van district Saramacca”, aldus de kersverse beschermheer Brekelmans.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up