Ref ‘man of the match’ bij Nederlands amateurvoetbal na zeldzame treffer

Redactie GFC Nieuws — Bizar moment zaterdag, in de voetbalwedstrijd van Harkemase Boys tegen HSV Hoek in de Derde Divisie bij de amateurs. Scheidsrechter Maurice Paarhuis bracht de stand op 3-2 voor Harkemase met een tikballetje in de linkerbenedenhoek. “Nog nooit meegemaakt dit” sputterden de Boys op Twitter.

 

 

Thuisploeg Harkemase stond met 3-1 voor, toen de bal terechtkwam bij de arbiter.

De ref aarzelde geen seconde en plaatste de bal met links over de streep. Vervolgens keurde hij zijn eigen doelpunt goed.

Formeel had Paarhuis gelijk: de scheidsrechter wordt beschouwd als een neutraal object. Als de bal via zo’n object in het doel terecht komt, geldt dat als een doelpunt.

Niet voor lang, voorspelt Twitter. Daar wordt erop gewezen dat de spelregels op 1 juni veranderen. Dan tellen ballen die via de scheids tussen de palen komt, niet meer mee voor de eindstand.

Veel had Hoek niet aan de oude regel: Harkemase won met 4-2.

 

 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up