Rechtszaak tegen Somohardjo was doelbewuste actie om hem kapot te maken

“Het was een doelbewuste actie van een deelneemster van het Miss Jawa contest om Pertjajah Luhur leider Salam Paul Somohardjo kapot te maken. Een opgezette zaak om hem vals te beschuldigen.Ik betreur het! Ik geef het eerlijk toe, het is speciaal opgezet tegen u met de intentie u de nek om te draaien”.

“Somohardjo heeft heel veel klappen te verwerken gehad in zijn politieke carrière. Maar hij is een sterke man! Het is niet eerlijk wat ze met hem hebben gedaan. Het was niet correct. Wat hem toen is overkomen, heeft hij niet verdiend. Ik heb respect voor Paul Somohardjo. Hij is geen geleerde man, maar een wijze man”.

“Mensen maken misbruik van zijn goedheid,” zegt de bekende kapper Marlon Rozenblad. Hij was tijdens het Miss Jawa contest actief betrokken bij het gebeuren als kapper van onder meer de vrouw die de politicus heeft beschuldigd. Ook andere getuigen, onder meer personen die tijdens het contest in de jury zaten, zeggen er zeker van te zijn dat er toentertijd sprake is geweest van een valse beschuldiging.

Bekijk het interview met Rozenblad.

Delen:

Meer nieuws

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:
Scroll Up