RBTP draagt drugsverdachte, drugs en vuistvuurwapen over aan Narcotica Brigade

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft dinsdag tijdens een verkeerscontrole in het ressort Kwatta de autobestuurder Ritish L. aangehouden. De politiemannen liepen naar het voertuig en bij het naderen van de auto werd er een drugsgeur waargenomen.

Op vragen van de politieambtenaren verklaarde Ritish net een sticky te hebben gerookt. Bij het doorzoeken van het voertuig stuitte de wetsdienaren op een tas met daarin een vuistvuurwapen met munitie en een hoeveelheid drugs die later cocaïne bleek te zijn. Ook geldbedragen in SRD en euro zijn in beslag genomen.

Bij een onderzoek in de woning van de verdachte is er meer drugs, geld, verpakkingsmateriaal en een weegschaal aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte is met alle in beslag genomen goederen overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie en ingesloten. De verdachte heeft geen vergunning voor het dragen van een vuistvuurwapen.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up