Python kotst 40kg geit uit nadat hij het dier levend had opgegeten

GFC NIEUWS- Bizarre foto’s tonen het moment waarop een 4 meterslange python een geit uitkotste die hij levend had opgegeten.

Dorpelingen uit Quanzhou, China, zeggen dat het zeker een uur duurde, voordat de slang de geit volledig had uitgebraakt en moesten ze helpen door de slang aan zijn start te trekken en zijn buik te masseren.

Shepherd Mr Yao, die zegt dat hij 20 geiten kwijt is vanaf begin dit jaar, vond de slang nabij zijn boerderij, terwijl hij zocht naar een vermiste geit.

Hij schakelde de bospolitie in en vroeg andere dorpelingen om hulp, omdat hij wist dat de slang het dier had opgegeten.

De slang werd gedwongen om de 40kg geit uit te braken, eerst de poten, daarna het lichaam en tenslotte de kop van het dode dier.

De python werd gevangen genomen door de bospolitie en gebracht naar de ‘Anxi Temporary Wild Animal Shelter’.

Het reptiel zal wederom wordt losgelaten in het wild, omdat het hier gaat om een beschermde soort in China die met uitsterven wordt bedreigd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:
Scroll Up