Projectiel aangetroffen bij woning voorzitter DNA

De politie van Uitvlugt kreeg zaterdagmorgen telefonisch melding dat er twee projectielen op de woning van de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) waren gevallen.

De politie begaf zich voor onderzoek naar het adres en trof de beveiligingsmedewerker aan. Hij verklaarde dat op vrijdagavond 8 maart een pagara hoorde afgaan ergens aan de Mr. J. Lachmonstraat. Daarna werden enkele schoten afgevuurd en hoorde hij vervolgens iets vallen op het dak van de woning van de DNA-voorzitter.

Zaterdagmorgen werd een projectiel op het balkon van de woning aangetroffen. Het is nog niet duidelijk wie heeft geschoten.

Na een ingesteld buurtonderzoek bleek dat er zaterdagavond een huwelijksfeest was in de Lalarookhweg. Volgens verklaring van de aangetroffen beheerder is tijdens deze plechtigheid vuurwerk afgeschoten. Hij zou daarna ook het geluid van schoten hebben gehoord, maar zag niemand met een vuurwapen in de hand op het feest.

De plaatselijke politie en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek in deze zaak.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up