Project duurzame rehabilitatie Martin Luther Kingweg vordert

De rehabilitatie van de Martin Luther Kingweg is in volle gang.

Dit project loopt vanaf de Meursweg tot en met het Toutluifautkanaal rechts. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door CGN(Dalian ).

Het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT& C) is in deze de opdracht gever. Het totaal project is ongeveer 18 km en is juni 2018 gestart.

De werkzaamheden vanaf de Waterhyacintstraat tot de Mahadjan Adhinweg zijn in januari 2019 gestart. De planning is om eind april 2019 de eerste asfalt laag aan te brengen, zegt Maya Rampiare, projectdrager op de afdeling Wegen, sectie Planning Voorbereiding en Begeleiding van OWT&C. Consortium Sunecon- Sintec heeft de directie voering over deze werkzaamheden.

Voor wat betreft de strekking vanaf Paranam tot de Waterhyacintstraat is de weg voorzien van de totale asfalt laag. Tijdens inspectie is gebleken dat de dwarsduikers onder de weg verouderd zijn. Deze worden verwijderd en vervangen vandaar dat er op bepaalde plekken nog geen asfaltering heeft kunnen plaatsvinden.

De totale breedte van de weg is 8.2 meter met twee rijstroken van 3.1 meter. De rijstroken worden gescheiden met een tussen dubbele as belijning van 0.8 meter. De randen krijgen een veilige zone van 0.3 meter aan weerskanten.

Het rijwielpad aan de oostelijke zijde wordt 3.5 meter voor verkeer vanuit beide richtingen. Het is de bedoeling dat bij oplevering van de weg, het rijwielpad ook volledig zal zijn aangepakt.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up