President Bouterse: wij moeten onze kinderen beschermen

President Desiré Bouterse heeft zijn bezorgdheid geuit over diverse schokkende incidenten en strafbare feiten, waarbij jeugdigen betrokken zijn, alsook slachtoffer van zijn geworden.

Hij gaf tijdens de behandeling van de Staatsbegroting in De Nationale Assemblee de garantie dat de regering deze zaken serieus neemt.

“Ik benadruk dat wij als regering en samenleving de taak hebben om onze kinderen te beschermen en hun veiligheid te garanderen.” President Bouterse zegt verder dat bij het na-traject van correctie van dergelijke droevige gebeurtenissen, de regering werkt aan de verdere intensivering van de samenwerking tussen onder andere de ministeries die belast zijn met: Justitie en Politie, Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Sport en Jeugdzaken en Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

Bijzondere nadruk zal worden gelegd op preventie.

Delen:

Meer nieuws

Kookgasprijzen niet verhoogd

De Energiebedrijven Suriname (EBS) zegt in een persbericht dat de tarieven voor kookgas niet worden verhoogd. Delen:

Delen:

Decoratie Wijnaldum afgelast

Het Nationaal Informatie Instituut maakt in een bericht namens president Desiré Bouterse bekend dat de de decoratieplechtigheid van Georginio Wijnaldum geen voortgang zal vinden. Delen:

Delen:

Ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes gepakt

De ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes werd donderdagochtend door het opsporingsteam van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) aangehouden in een hotel te Paramaribo. Delen:

Delen:

Dc Jeroe in actie

Districtscommissaris (dc) Humphry Jeroe van Boven-Suriname is bezig een ronde te maken in zijn werkgebied. Delen:

Delen:

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:
Scroll Up