President Bouterse lanceert nieuwe overheidswebsite `De Boodschap`

President Desi Bouterse heeft dinsdagavond om 20.00 uur met een druk op de knop de launch verricht van de nieuwssite “De Boodschap”.

‘Surinamers en allen die er belang bij hebben maken tot goed geïnformeerde en zelfbewuste wereldburgers’, zo luidt een passage uit de visie van het Nationaal Informatie Instituut(NII).

Met het lanceren van ‘De Boodschap’ zet het Instituut de eerste stap om de visie in uitvoering te brengen.

Vanaf 1 maart 2017 is het Instituut belast met de centralisatie en coördinatie van de overheidscommunicatie vanwege het presidentieel besluit. De Boodschap wordt de weerspiegeling van de communicatie tussen de overheid en de samenleving.

`Ik ben bijzonder ingenomen met deze mijlpaal, omdat het volgens mij belangrijk is dat de juiste informatie het publiek bereikt met alle feitelijkheden’, zegt directeur Clifton Limburg.
In de toekomst zal de samenleving 24 uur per dag geïnformeerd worden via deze nieuwssite. Met deze nieuwe stap zal de particuliere media nog altijd een partner van de overheid blijven en op haar manier nieuws vergaren en verslaan.

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up