President Bouterse feliciteert “Bigi boi” met overwinning

President Desire Bouterse laat via het Nationaal Informatie Instituut weten dat hij namens de gehele regering Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik en begeleidingsteam feliciteert met zijn supersnelle overwinning in KO op Allen Crowder.

“Uw harde werken wordt beloond. U maakt Suriname trots,” zegt de trotse president.

Dit is de tweede overwinning op rij van Rozenstruik in zwaargewicht klasse van de UFC. Bigi boi werd in Greenville, South Carolina, aangevuurd door diverse Surinaamse supporters waaronder ook topsporters Tyrone Spong en Renzo Tjon A Joe.

Met deze grandioze overwinning van deze jonge en dynamische Surinamer is ons land wederom positief op de wereldkaart geplaatst. Jairzinho is een voorbeeld voor vele Surinamers.

Volgens het staatshoofd inspireert Bigi boi middels zijn succesvolle sportcarrière vele andere Surinaamse jongeren om hun talenten te ontwikkelen en zo hun dromen te ontwikkelen.

Delen:

Meer nieuws

Bosinventarisatietraining voor Bigi Poika

De gemeenschap van het Inheems dorp Bigi Poika heeft een bosinventarisatie training gevolgd, die verzorgd werd door medewerkers van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)….

Delen:

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up