President Bouterse als ‘living legend’ tijdens MuseumN8

In de Memre Buku Kazerne zíjn tieners die een bezoek brachten aan het Surinaams Leger Museum verrast door een bezoek van president Desire Bouterse.

De president werd als “living legend” uitgenodigd door de legerleiding. Het staatshoofd bracht in het kader van de Museumn8 een bezoek aan dit museum.

In een heel ontspannen sfeer vertelde president Bouterse zijn levensverhaal aan de tieners uit Brokopondo. De president ging uitgebreid in op vragen van de jeugdigen.

Op de Museumn8 gaan deuren van musea open om bezoekers kosteloos toegang te bieden. Het thema voor dit jaar is “The night of the living legend”.

De legerleiding koos unaniem de president als living legend. President Bouterse heeft naar zeggen van majoor Ilahibaks heel veel gedaan voor het land en zeker zichzelf. De majoor vertelde onder meer over het sportverleden van de president en zijn legerperiode.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up