Politieagenten aangehouden in 10 kg drugsomkopingszaak

Drie politieagenten, waaronder twee van het Regio Bijstandsdienst Team Oost en een politieambtenaar van Nieuw – Amsterdam zijn de vorige week aangehouden voor omkoping in de 10 kg cocaïnezaak van de afgelopen week. Deze zaak kwam aan het licht toen een persoon de informatie op Facebook plaatste.

De agenten sommeerden bij de controlepost te Stolkersijver een taxichauffeur om te stoppen. De man vervoerde een vrouw naar Paramaribo.

Bij controle in het voertuig werd 10 kg gevonden. De agenten namen 5 kg in beslag en de rest hielden zij zich voor zichzelf. Vervolgens hielden ze de chauffeur en de vrouw voor dat zij euro 3000 moesten betalen als ze de rest terug wilden.

De taxichauffeur beweert dat de drugs de vrouw toebehoorde. Hij en de vrouw werden heengezonden, nadat de euro 3000 door een onbekende persoon werd betaald.
De vrouw is nu spoorloos.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up