Politie rolt auto-inbrekersbende op

De recherche heeft een bende opgerold die een aantal auto-inbraken heeft gepleegd.

De bende bestond uit de 34-jarige Vernon A., Melvin T. (34) en de 30-jarige Sylvain L. Zij kwamen in beeld, nadat drie slachtoffers aangifte deden van inbraak in hun voertuigen.

De voertuigen waren geparkeerd aan de Commissarisweg nabij een winkelpand. Daarna stapten ze in een bus om naar hun werk gaan. Bij terugkeer kwamen de auto-eigenaren tot de ontdekking dat er was ingebroken in hun voertuigen. Er zijn waardevolle spullen uit de voertuigen gestolen.

Met behulp van camerabeelden kwam de drie mannen in beeld. De politie vermoedt dat ze meer auto- inbraken hebben gepleegd. Benadeelden worden opgeroepen contact op de nemen met de politie op het telefoonnummer 580677.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up