Politie neemt illegaal gevangen leguanen in beslag

De politie van Albina stelde na een telefonische melding vorige week woensdag dat er onder de openbare markt te Albina leguanen werden verkocht een onderzoek in. Een verkoopster werd aangehouden met in haar bezit vier leguanen. Zij werd overgebracht naar het politiebureau. Dat meldt de PR van het KPS in een bericht.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werd de vrouw in de gelegenheid gesteld de zaak buitenproces af te handelen. Na een boete te hebben betaald van SRD 400 werd zij na verhoor heengezonden.

Volgens de jachtwet is het seizoen voor de jacht op leguanen van 1 september tot en met 31 december 2017 gesloten.(GFC)

Meer nieuws

Huurauto verduisterd en doorverkocht

De recherche van regio Oost heeft op donderdag 5 juli de 42-jarige Steve L. voor verduistering van een voertuig en de 52-jarige Dharminderkoemar A. voor…

Inbreker (50) door politiekogel geraakt

De 50-jarige Steven. B is zaterdagochtend door een politieambtenaar geschoten in zijn been. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP….

WK-dag voor de Papegaatjes

Peuterschool en Kinderdagverblijf “De Papegaaitjes” heeft een WK-dag georganiseerd voor de kinderen. Deze sportdag werd vrijdag gehouden op het Plein van 12 mei. Minister Lalinie…

Scroll Up