Politie Flora sluit 19-jarige op voor zware mishandeling

De politie van het ressort Flora heeft de 19-jarige Clyde M. zaterdag aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling.

Clyde heeft zijn 20- jarige vriend G.M. zwaar mishandeld bij een appartementencomplex aan de Kalkbranderijstraat.

Clyde heeft G.M. een slag in het gelaat toegebracht met een eind hout. Door die slag raakte G.M. bewusteloos en liep ook een verwonding op aan zijn linkeroog.

G.M. werd met de ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Op zaterdag 20 april werd G.M. ontslagen uit het ziekenhuis en deed hij aangifte tegen Clyde bij de politie.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft Clyde aangegeven dat G.M. hem met een eind hout te lijf wilde gaan. Hij zag echter kans om G.M. het eind hout afhandig te maken en sloeg hem daarmee in het gezicht, waardoor hij gewond raakte.

Het verder politioneel onderzoek bracht naar voren dat Clyde ruzie kreeg met zijn vriend G.M. omdat Clyde de beschuldiging geuit had dat G.M. zijn zilveren halsketting had gestolen.

G.M. ging Clyde op dinsdag 16 april om rekenschap vragen. Clyde zei tegen G.M. om de zaak te laten voor wat het was. Toen hij wegliep, werd hij door Clyde met het eind hout aangevallen en mishandeld.

Delen:

Meer nieuws

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up