Poepen kon vaak alleen hurkend in de douche, wegspoelen van ontlasting met douchewater

“Naar het toilet gaan voor een grote boodschap was een ernstig probleem voor hem. Door zijn extreem grote bil en bouw paste hij niet op een normaal toilet. Dat ging simpelweg niet goed want de opening van het toilet was niet groot genoeg”.

“Daarom was hij vaak genoodzaakt om in de douche te gaan hurken en vervolgens te poepen. Zijn ontlasting moest hij daarna met het water uit de douchekop wegspoelen”.

“Ook tijdens zijn vliegreizen was een bezoek aan het toilet een groot struikelblok. Om in de toiletruimte van het vliegtuig te komen ging al nauwelijks, nog minder om in de pot te gaan poepen”.

Dit vertelt de voormalig zeer vermaarde worstelaar Jake the snake Roberts in gesprek met Joe Rogan over zijn inmiddels overleden collage worstelaar André de Giant.

Volgens Roberts was André qua karakter een zeer aardige man van wie hij als mens heeft gehouden. André stond bij de worstelaars bekend als een eerlijk en prettig persoon die overigens ook goed was in het drinken van grote hoeveelheden bier.

Zo heeft André tijdens een weddenschap in een hotel 136 blikjes bier achterover gewerkt en diezelfde avond nog een belangrijke wedstrijd zonder moeite geworsteld, vertellen verschillende vrienden.

Volgens hen heeft André in zijn korte leven veel verdriet gehad door zijn kolossale bouw. Hij gaf toe, vaak te hebben gehuild wanneer hij werd geplaagd. Klik op de volgende link voor een interview>>>>INTERVIEW JAKE THE SNAKE ROBERTS

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up