Playboy model dronk dagelijks 24 uur vodka totdat zuur in haar urine haar huid opvrat

GFC NIEUWS-Een playboy model vertelt dat ze elke dag 24 uur vodka dronk, totdat het zuur in haar urine haar huid begon op te vreten.

De organen van Jessica Landon begonnen te falen, nadat ze noodgedwongen een maand lang in bed moest blijven.

Landon vertelt dat ze verslaafd raakte aan alcohol toen ze 20 jaar oud was. “Ik dronk letterlijk 24 uur per dag.” Ze dronk alleen vodka.

De jonge Landon woonde op de vliering van een vriendin toen ze op een dag struikelde op de trap, viel en haar hoofd sloeg.

Na een hersenbloeding was Landon een maand gekluisterd aan haar bed en begonnen haar organen te falen. Ze lag in haar eigen urine en het zuur daarin begon haar huid op te vreten.

Maar Landon die nu 37 jaar oud, is vanaf januari 2014 sober en deelt haar verhaal om andere alcoholverslaafden aan te sporen om te stoppen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Tumor van 5,5 kg verwijderd uit maag man

GFC NIEUWS- Een man die ging naar de spoedeisende hulp met ernstige maagpijn moest in allerijl worden geopereerd toen een gigantische tumor werd gespot. Zie…

Delen:

Kraken van nek kan lijden tot beroerte

GFC NIEUWS- Hoewel het kraken van je nek een vrij onschuldige handeling is, kan het in zeldzame gevallen voor ernstige problemen zorgen. Zie ook een…

Delen:
Scroll Up