Petronas doneert twee medische apparaten aan ’s Lands Hospitaal

In de multi-purpose zaal van ’s Lands Hospitaal vond vrijdag de officiële overhandiging plaats van twee medische apparaten voor de Operatie Kamer, met name een Defibrillator en 1 Diathermie unit.

Deze medische apparaten zijn gedoneerd door Petronas via haar dochteronderneming Petronas Suriname Exploration & Production.

Deze overhandiging markeert het vijfde jaar van haar sociaal maatschappelijke verplichting bij de bevordering van de gezondheidszorg binnen de Surinaamse gemeenschap.

Onder de aanwezigen waren o.a. vertegenwoordigers van Petronas, Staatsolie Maatschappij Suriname, Harson’s Meditech Inc., Biomedical Systems en personeel van de Operatie Kamer van ’s Lands Hospitaal.

Het ministerie van Volksgezondheid werd vertegenwoordigd door dhr Robert Mohamed die waarnam voor minister Antoine Elias.

Met de nieuwe medische apparaten heeft ’s Lands Hospitaal opnieuw een ‘upgrade’ gehad, hetgeen ook staat in haar slogan: ‘vanuit ervaring naar vernieuwing’.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up