Pas gehuwd stel enkele minuten na huwelijksceremonie omgekomen bij autocrash

GFC NIEUWS- Een jong stel werd slechts enkele minuten na haar eigen huwelijksceremonie gedood bij een autocrash.

Harley Joe Morgan, 19, en Rhiannon Boudreaux Morgan, 20, beiden uit Italië, kenden elkaar vanaf de schoolbanken en traden afgelopen vrijdag tijdens een intieme ceremonie in het huwelijk in Texas, VS.

Harley reed een 2004 Chevrolet vanuit het terrein, terwijl zijn vrouw in de passagiersstoel zat.

Op het moment dat het koppel op de weg kwam, werd het voertuig geramd door een 2015 Ford F-250 pick-up met een trailer met daarop een tractor.

Het koppel stierf ter plaatse.

De man die de pick-up bestuurde raakte niet gewond.

De moeder van de bruidegom Lashawna Morgan, en zijn zus Christina Fontenot reden achter het koppel en hebben het ongeluk zien gebeuren.

Lashawna zegt: “Deze twee baby’s. Het enige dat ze wilden, was trouwen en een nieuw leven starten. Ze hadden zoveel dromen.”

Lashawna voegt eraan toe: “Ik heb mijn baby zien sterven. Ik draag nog steeds het bloed van mijn zoon, omdat ik probeerde om hem en zijn vrouw uit de auto te halen.”

“Ik heb mijn ergste nachtmerrie meegemaakt. Dat is een beeld dat mij de rest van mijn leven zal tergen. Ik zal het nooit kunnen vergeten.”

De zuster van de bruidegom, Christina Fontenot, zegt dat het koppel een grotere ceremonie zou hebben tegen eind van het jaar.

De politie onderzoekt het incident.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up