Parlementsleden Aruba, Curaçao en Sint Maarten bezoeken Kwattamarkt

De districtscommissaris van Wanica Noord-West, Wedprekash Joeloemsingh, voorzitter Jennifer Simons van het parlement, en parlementsleden uit Aruba, Curaçao en Sint Maarten hebben een werkbezoek gebracht aan de Kwattamarkt.

Het bezoek vond plaats in het kader van exportmogelijkheden van en naar bovengenoemde landen.

De delegatie heeft een presentatie en rondleiding gekregen op de markt alwaar zij met enkele marktverkopers en marktbezoekers een gesprek voerden.

Deze markt is in november 1977 opgericht als Lanbouwmarkt Kwatta. In 2000 werd er een stichting in het leven geroepen onder de naam Ingenieur Shiwakoemar Kisoensingh Landbouwmarkt Kwatta – de ex-voorzitter van deze markt.

Deze kleurrijke markt is een kleine variant van de Centrale Markt en kan men een grote variëteit aan verse producten zoals, groenten, fruit, bloemen, vis- en vleesproducten, voeding en snacks vinden die uitgestald zijn voor de verkoop.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up