Papegaai gearresteerd vanwege tip aan drugsdealers

De politie heeft recent een papegaai gearresteerd, nadat die drugsdealers had getipt over een politieactie in het noorden van Brazilië.

De politie gelooft dat de papegaai die steeds schreeuwde: “mama, politie” door de drugsdealers is getraind. De vogel begon meteen te schreeuwen toen politieagenten een woning in de Vila Irma Dulce naderden.

Sinds de ‘arrestatie’ van de papegaai heeft die volgens een journalist gebruik gemaakt van zijn zwijgplicht, omdat de vogel sindsdien geen kik geeft.

De eigenares van de papegaai werd in het verleden twee keer de politie gearresteerd voor drugsbezit. Haar partner werd bij de laatste actie aangehouden, nadat de politie cocaïne in de woning vond. Hun 16-jarige dochter, die cannabis in haar ondergoed had verstopt, werd heengezonden na een ernstige waarschuwing.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up