Papegaai gearresteerd vanwege tip aan drugsdealers

De politie heeft recent een papegaai gearresteerd, nadat die drugsdealers had getipt over een politieactie in het noorden van Brazilië.

De politie gelooft dat de papegaai die steeds schreeuwde: “mama, politie” door de drugsdealers is getraind. De vogel begon meteen te schreeuwen toen politieagenten een woning in de Vila Irma Dulce naderden.

Sinds de ‘arrestatie’ van de papegaai heeft die volgens een journalist gebruik gemaakt van zijn zwijgplicht, omdat de vogel sindsdien geen kik geeft.

De eigenares van de papegaai werd in het verleden twee keer de politie gearresteerd voor drugsbezit. Haar partner werd bij de laatste actie aangehouden, nadat de politie cocaïne in de woning vond. Hun 16-jarige dochter, die cannabis in haar ondergoed had verstopt, werd heengezonden na een ernstige waarschuwing.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up