Palestijnse provocaties zorgen voor onschuldige dodelijke slachtoffers

De afgelopen periode zijn er al tientallen onschuldige Israëli’s door Palestijnse stenengooiers vermoord. Een gedeelte van de slachtoffers zijn kleine kinderen. Zo werd op 17 februari 2015 de weerloze 1- jarige Adele Biton (zie foto) gedood door Palestijnen die zeggen vol trots stenen te gooien op weerloze Israëli’s.

De Palestijnse diplomaat Abdallah Abushawesh vertelde vorig jaar aan Canadese studenten die het hoofdkantoor van de VN in New York bezochten, dat de Palestijnen trots zijn op het gooien van stenen naar Israëli’s. Dat er daarbij onschuldige doden vallen, deert hem weinig.

“We zijn behendig in het gooien met stenen. Wij zijn daar erg trots op en zullen niet ophouden onze kinderen dit te leren”, legde hij uit.

Maar deze Palestijnse terroristen zijn niet alleen behendig in het stenen gooien op onschuldige mensen met de dood tot gevolg. Ook zijn ze handig in het afvuren van raketten vanuit de Gazastrook richting Israëlische steden, met het doel zoveel mogelijk onschuldige burgers te doden.

Zo vuurden de Palestijnen vorige week zeker zeshonderd raketten af waarbij er 4 onschuldige doden aan Israëlische zijde  te betreuren waren. 320 luchtaanvallen op doelen in Gaza was de Israëlische  reactie hierop. Het geweld lijkt de zoveelste ronde in een serie escalaties.

Met een staakt-het-vuren in het kader van het Eurovisie songfestival dat in Israël wordt gehouden, lijkt  de rust even te zijn wedergekeerd. Het wachten is volgens objectieve analisten op de volgende Palestijnse provocaties die vervolgens weer zullen resulteren in escalerende geweldsuitbarstingen met veel onschuldige dodelijke slachtoffers tot gevolg.

 

 

 

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up