OS Dijkveld winnaar handenwassen scholenwedstrijd

De OS Dijkveld is vrijdag winnaar geworden van de handenwassen scholenwedstrijd. Op de tweede plaats eindigde de Nabawischool, terwijl de St. Ignatiusschool de derde plek heeft weten te bezetten.

De deelnemende scholen hebben op sfeervolle wijze in zang, dans en/of toneel uitgebeeld waarom handen wassen zo belangrijk is voor de gezondheid. De O.S. Dijkveld had het vorig jaar de scholenwedstrijd ook al gewonnen en heeft haar kampioenstitel dus weten te prolongeren. Zij kreeg als grote winnaar opnieuw de kampioenswisseltrofee uitgereikt. Leerlingen en leerkrachten van alle winnende scholen ontvingen onder meer een medaille en de scholen krijgen naar hun plek op de winnaarslijst ook handhygienesystemen en/of refills.

Bijzondere bijdragen kwamen van de Kennedyschool voor leerlingen met een gehoorbeperking en de Louis Brailleschool voor blinde en slechtziende kinderen. Vanwege de inclusiviteitsgedachte heeft de organisatie gemeend om deze bijzondere scholen ook te betrekken voor de vierde editie van het scholentoernooi. Van het management van Clevia Park, waar het evenement werd gehouden, kregen beide scholen een uitnodiging om een zondag te komen ontbijten op het park en te genieten van alle activiteiten, waaronder hengelen, paardrijden, treintje rijden, knutselen en schminken.

Het scholentoernooi maakt deel uit van het handenwassenprogramma en wordt jaarlijks georganiseerd door Intermed Caribe in samenwerking met haar partners BOG, RGD, de districtscommissariaten Noord-Oost en Zuid-West. Zij worden hierin ten volle ondersteund door voedseltechnoloog Ricky Stutgard.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up