Openbaar Groen verzet grote werkzaamheden

Directoraat Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is bezig met het uitvoeren van verschillende schoonmaak en ophaal werkzaamheden. Er is werk verzet te Ramgoelamweg, waarbij de goten in verschillende zijstraten opgehaald zijn voor een betere waterlozing. Ook wordt de berm langs de Magentakanaalweg opgeschoond.

Chanderban Rambali, hoofdbeleidsmedewerker op het ministerie, vertelt aan de voorlichtingsdienst dat de werkzaamheden aan de Magentakanaalweg al ongeveer een week gestart zijn. De berm zal gemaaid worden omdat het momenteel begroeid is. Het is een heel drukke en belangrijke weg die aangepakt wordt.

Voor wat de werkzaamheden aan de Ramgoelamweg betreft, zegt Chanderban dat de goten op verzoek van de bewoners van de buurt zijn opgehaald. “Het is heel belangrijk dat er overal sprake is van een goede waterlozing waar er goten zijn.”

Als derden interesse hebben om hun trenzen en of goten op te halen kunnen ze dat opgeven aan de bestuursdienst in hun omgeving en of de ressortraad en districtsraad leden. Het directoraat Openbaar Groen zal er alles aan doen, in te spelen op de wensen van de aangevers.

Delen:

Meer nieuws

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:

Dronken bestuurder rijdt fietser dood

De 63-jarige fietser, Marlene Biharie, werd vanmorgen omstreeks 04.40 uur door een dronken autobestuurder doodgereden aan de Tourtonnelaan. Delen:

Delen:

Watersleuven Uitkijkpolder gerepareerd

Medewerkers van het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij hebben de afgelopen dagen diverse zandwegen te Uitkijkpolder in het district Saramacca…

Delen:

200 betaalbare woningen voor Coronie

Tijdens de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Coronie zondag gaf voorzitter Desi Bouterse een uiteenzetting over de woningbouwprojecten van de regering. Delen:

Delen:

Chotkan bezoekt OWT&C Coronie

De minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, bracht afgelopen weekend een bezoek aan het personeel van de OWT&C Coronie. Delen:

Delen:

Ingezonden| Suriname kan nog welvarend worden

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) weet dat Suriname nog steeds rijk en welvarend kan worden, als de leidinggevenden ophouden om elk probleem als een…

Delen:

VHP’er Sanjay Jairam naar de NDP

NDP-voorzitter Desi Bouterse introduceerde de VHP’er Sanjay Jairam zaterdagavond als de nieuwe aanwinst van de partij. Delen:

Delen:

Waidoe officieel NDP’er

NDP-leider Desi Bouterse heeft het DNA-lid William Waidoe zaterdag tijdens een massameeting in Nickerie persoonlijk verwelkomd. Delen:

Delen:
Scroll Up