Open rioleringen ressort Flora voorzien van deksels

Ressortraadsleden van Flora hebben het initiatief genomen om 20 putten in het gebied te voorzien van een stenen putdeksel. De werkzaamheden zijn zaterdag uitgevoerd.

Valerie klinker, voorzitter van de ressortraad van Paramaribo Zuid-West, zegt dat de buurtbewoners tijdens een hoorzitting hadden aangegeven dat bij grote regenval de straten onder water lopen en dat de voornaamste oorzaak ligt aan de open putten. “Wij hebben een begroting ingediend bij de districtscommissaris Remi Polak, die op zijn beurt de nodige medewerking heeft verleend en de middelen heeft vrijgegeven om de putdeksels te maken”, geeft klinker aan.

De buurtbewoners zijn vreugdevol met het initiatief van de ressortraadsleden. “Wij hebben jarenlang op dit moment gewacht en vandaag is het een feit”, zegt buurtbewoner Sylvester.

De bewoners van de buurt hopen dat dit een continuerend karakter zal hebben. Zij koesteren de hoop dat er meer middelen ter beschikking zullen worden gesteld om het heel ressort aan te kunnen pakken.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up