Ontevreden NDP’ers sluiten zich aan bij de VHP

Op initiatief van Jay Pahladsingh, ondervoorzitter van VHP Nederland, is op zondag 10 maart een meeting gehouden met de bewoners van Wanicaweg.

Pahladsingh had een tijdje terug een gesprek gehad met enkele families van de Wanicaweg. Uit dit gesprek bleek dat veel van deze mensen in 2015 massaal gestemd hadden op de NDP. Nu zijn deze bewoners zeer ontevreden met het beleid van deze regering, ze zeggen dat ze nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden, meldt de VHP in een persbericht.

In dat gesprek met Pahladsingh hadden deze personen ook aangegeven dat ze meer niet meer zullen gaan stemmen in 2020.

Pahladsingh heeft deze personen kunnen overtuigen dat er nog hoop is, dat de VHP het alternatief is om Suriname te redden uit deze financieel- economische crisis.

Deze personen hebben toen erop aangedrongen om met VHP-voorzitter Chan Santokhi te praten. Tijdens deze meeting hebben de aanwezigen 3 specifieke vragen gesteld aan de partijvoorzitter, te weten: hoe denkt de VHP, de koers omlaag te brengen en deze te stabiliseren; Hoe de partij het onderwijs naar een hoger niveau gaat tillen; hoe denkt de VHP de grondproblematiek aan te pakken?

Santokhi is breedvoerig ingegaan op de gestelde vragen. Na de beantwoording van de vragen waren de mensen zo onder de indruk dat zij terstond hebben besloten lid te worden van de VHP en per direct ook strijders van de Orange- Movement. Deze personen zullen toegevoegd worden aan de bestaande kern van de Wanicaweg, meldt de partij verder.

Naast partij- voorzitter Santokhi, hebben ook de ondervoorzitter van de VHP, Asis Gajadien en de hoofdbestuursleden Stanley Dijksteel en Sidik Moertabat, het woord gevoerd.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up