Onschuldige kinderen dood gestenigd door Palestijnen, diplomaat is er trots op

De Palestijnse diplomaat Abdallah Abushawesh vertelde eerder dit jaar aan Canadese studenten die het hoofdkantoor van de VN in New York bezochten, dat de Palestijnen trots zijn op het gooien van stenen naar Israëli’s.

“We zijn er behendig in, het gooien met stenen. Wij zijn daar erg trots op en zullen niet ophouden met onze kinderen dit te leren”, legde hij uit.

De diplomaat gaf die dag ook vol trots toe dat hij in zijn jongere jaren ook een een stenengooier is geweest. “In mijn periode op de middelbare school hebben wij nooit een kans gemist om stenen te gooien naar Israëli’s. Het was een deel van ons leven. Wij Palestijnen zijn er trots op”.

Intussen zijn er de afgelopen periode al zeker 14 onschuldige personen door deze stenengooiers vermoord. Een gedeelte van de slachtoffers zijn kleine kinderen, Israëli’s. Zo werd op op 17 februari 2015 de weerloze 1- jarige Adele Biton (zie foto) gedood door Palestijnen die zeggen vol trots stenen te gooien op weerloze Israëli’s.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Serieoplichter in de kraag gevat

De politie van het ressort Geyersvlijt heeft op woensdag 9 januari Satish K. opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor oplichting. Via Sociale media bood…

Scroll Up