Onderzoek naar mysterieuze dood Amerikaanse toeristen in hotel Dominicaanse Republiek

Autoriteiten in de VS en Dominicaanse Republiek zijn een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van drie Amerikaanse toeristen in een hotel op de Dominicaanse Republiek.

Deze week maakten Dominicaanse autoriteiten bekend dat de drie personen zijn overleden na ademhalingsproblemen en longoedeem. Wat de oorzaak daarvan is, is nog niet bekend.

Opmerkelijk is dat een koppel het vorig jaar ook ziek werd na hun verblijf in hetzelfde hotel, m.n. resort Playa Nueva Romana. Desbetreffend koppel heeft een rechtszaak aangespannen tegen het hotel.

Familieleden van de slachtoffers eisen een grondig onderzoek. Zij haalden aan dat hun geliefden niet leden aan een ziekte. De plotselinge dood vinden ze daarom heel mysterieus en moet onderzocht worden of ze niet zijn vergiftigd.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up