Onderafdeling NPS in Rainville herrezen

“De NPS is de beste keus. Dat moet bewezen worden. De groene partij heeft het volk te alle tijde behoed tegen de ondergang”. Woorden van voorzitter Rakeshkoemar Kanhai van de onderafdeling Centraal te Rainville. Na jaren heeft Rainville weer een bestuur. Op 14 december vond de installatie van het bestuur van de onderafdeling plaats.

“A kondre ne drai bun. Oem drai anu par boto now. Ik wil niet praten over sociaal contract, maar een maatschappelijk plan”, bracht Kanhai naar voren tijdens zijn speech. De voorzitter van de onderafdeling Rainville vond ook dat in 2020 de NPS de regeermacht moet krijgen “foe set san kon”.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, voerde de aanwezigen terug naar de tijd dat Rainville het zonder NPS-kern moest doen. “We moeten vanaf het volgend jaar beginnen met de mobilisatie in alle buurten. Dit is nodig om de mensen te laten inzien dat ze op de NPS’ers moeten stemmen”.

De groene partij maakt nu goede tijden door vanwege het feit dat de DNA – vertegenwoordiging van de NPS nu uit drie leden bestaat zei Rusland tevreden. “We rekenen op de ondersteuning van eenieder op de dag van de verkiezingen, zodat wij met voldoende stemmen zullen winnen”, besloot hij.

Op 29 september, de jaardag van de NPS, zal de officiële propaganda van start gaan. De voorzitter van de afdeling NPS te Paramaribo, Ivanildo Plein, adviseerde het bestuur om niet vanachter hun bureau het werk te doen. “Het continu informeren van uw achterban over verschillende zaken, dat is vooral uw taak. Met de mensen praten”, raadde Plein aan. “De mensen hebben de warmte van de groene partij nodig”. Hij eindigde met de woorden:”de NPS moet weer de mammoetpartij worden”.

Voor dit jaar is de installatieperiode afgesloten. Vermeldenswaard is dat de NPS bestaat uit 11 afdelingsbesturen. Onder deze besturen vallen de onderafdelingen. De besturen worden voor drie jaar gekozen.

Op 5 januari 2019 wordt de verkiezing voor het bestuur van de afdeling Coronie gehouden en op 25 januari de verkiezing van het bestuur van de afdeling in Para.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up