O.S. Velanti ontvangt SRD 4.000 van Hoogendoorn Atheneum

Het Arthur A. Hoogendoorn Atheneum heeft maandag een bedrag van SRD 4.000 gedoneerd aan de O.S. Velanti te Dii tabiki. Deze middelen heeft de school overhandigd aan vertegenwoordigers van de Foundation for Research and Development in Carribbbean Communities (FRDCC).

FRDCC is een jonge organisatie die vanaf januari 2018 contact onderhoudt met O.S. Velanti en is bekend met de noden van de school. Een hiervan is het ontbreken van toiletfaciliteiten. De school heeft een toilet dat niet bruikbaar is. Grote delen van het schoolgebouw is door houtluizen kapot gevreten. De watertoevoer is ook niet in orde.

FRDCC heeft via social media aandacht gevraagd van de gemeenschap en heeft op die manier ook de aandacht kunnen trekken van het Atheneum en individuen in de samenleving. Het is nog mogelijk om te doneren aan de school.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up