NPS wil verloren zetels in Coronie terug

Voor het eerst in de historie heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) het jaar geopend in Coronie.

De jaaropening vond op 16 februari onder grote publieke belangstelling plaatst. Verschillende toppers van de partij voerden tijdens de bijeenkomst het woord.

Wayne Telgt haalde aan dat de NPS ontwikkeling heeft gebracht en dat kan in de toekomst herhaald worden. “Wij willen de goede en betere tijden terug”, zei hij. “Na Bouterse zal Gregory Rusland de scepter in Suriname zwaaien”, voorspelde Telgt.

Patricia Etnel gaf aan dat het boek van de NDP nu eindelijk gesloten moet worden.

Michael Felisi bracht onder de aandacht dat als de regering iets beloofd vaak het tegenovergestelde gebeurt. Als voorbeeld haalde hij de koers aan waarvan was beloofd dat die lager zou worden. Het tegenovergestelde is nu merkbaar.

Het neusje van de zalm was de overhandiging van een kettingzaag door NPS- voorzitter Rusland aan de ondernemer Holband. “Met deze geste geeft de groene partij de push om niet afhankelijk te zijn maar zelf de tools in handen te nemen om vooruit te komen”, zegt de publiciteitsdienst van de partij.

Ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo zei dat de partij helpt waar dat nodig is.
NPS staat voor zekerheid, betrouwbaarheid en stabiliteit. In 2020 unu mus’ pot’ NPS in a leiding fu a kondre”, besloot hij.

De rij sprekers werd afgesloten met Rusland die in herinnering bracht dat goed bestuur van de groene partij komt. “De enige partij die vertrouwen kan brengen is de NPS, we komen de zetels in Coronie terughalen”, zei Rusland.

Verder beloofde hij bij een overwinning het opzetten van een instituut in het kokosdistrict voor de landbouwers om de agrarische industrie tot ontwikkeling te brengen.

De avond werd afgesloten met de overhandiging van lidmaatschapskaarten.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up