NPS Paramaribo wil zichtbaarheid vergroten

De NPS-afdeling Paramaribo heeft het tot haar missie gemaakt om de zichtbaarheid van de partij te vergroten. Daarom heeft zij dinsdagavond een bijeenkomst gehad met buurtbewoners van Balona en omgeving.

Afdelingsvoorzitter Ivanildo Plein zegt dat het beleid erop gericht om de NPS in alle hoeken en gaten zichtbaar te laten zijn in Paramaribo. “We zijn al geruime tijd bezig meet the people acties te ondernemen.” Tijdens die activiteit hebben bewoners van Balona gevraagd om een ontmoeting met de partijvoorzitter Gregory Rusland te hebben.

Rusland heeft individuele gesprekken gevoerd met de buurtbewoners over problemen, de aanpak in de komende periode en vervolgtrajecten. Specifiek is de werkloosheid onder bouwvakkers genoemd.

Rusland constateert dat Surinamers steeds moeilijker het hoofd boven water kunnen houden. Daarbij gaf hij aan dat de partij bij aanwezigheid in het machtscentrum de traditie heeft om problemen in het veld aan te pakken. De NPS-voorzitter heeft voor een gecoördineerde aanpak van zaken afspraken gemaakt voor het opzetten van een onderafdeling.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up